Skip to main content

Geoff Edmond is de RSPCA’s National Wildlife Coördinator voor Engeland en Wales. Hij is gedreven en toegewijd, een echte heer met gevoel voor humor. Geoff is meerdere keren onderscheiden wegens zijn lange staat van dienst in het beschermen van wilde dieren. Naast zijn loopbaan bij de RSPCA, assisteert hij de North Yorkshire Police bij de bestrijding van criminele activiteiten in relatie tot wilde dieren en ontving daarvoor recent een hoge onderscheiding. Hij heeft een schat aan operationele kennis en veel ervaring met grote incidenten en responses van de RSPCA. Op uitnodiging van SON-Respons en EUROWA zal hij op 1 juni een online lezing geven over zijn ervaringen vanaf de frontlijn in het veld.
Eenmaal gewend aan zijn Yorkshire accent is het een genot om naar zijn verhalen te luisteren, vaak gebracht met typische Engelse humor. Graag nodigen wij u uit om onze tweede webinar bij te wonen met Geoff Edmond over ‘RSPCA Responses to major wildlife incidents in the UK’.

De webinar vond plaats op DONDERDAG 1 JUNI van 17.00 – 17.30

U kunt de lezing terugluisteren via

https://vimeo.com/833266770?share=copy