Skip to main content

U heeft waarschijnlijk in de afgelopen vijf jaar één of meerdere trainingen gevolgd om met olie besmeurde vogels te kunnen helpen ten tijde van een incident. Bij aanvang van onze trainingen informeren we deelnemers altijd dat ze in de SON-Respons – en EUROWA database worden geregistreerd (anders kunnen we u niet bereiken ten tijde van een incident) en ook dat we u gegevens gebruiken om u te informeren over activiteiten.
Inmiddels hebben we meer dan 300 mensen getraind in Nederland die zeer gemotiveerd zijn om te helpen in geval van een olie incident en besmeurde vogels. U bent daar één van!
Via deze weg willen we u blijven informeren en betrekken bij onze activiteiten, trainingen, lezingen en oefeningen. Mocht het zo zijn dat er iets is veranderd in uw situatie en u wilt zich uit de database laten schrijven of afmelden voor deze nieuwsbrief, laat het ons vooral weten via info@son-respons.nl